Halloween
Door: kevinvanyperen
Blijf op de hoogte en volg Kevin
04 November 2010 | Noorwegen, Molde
We zijn weer een week verder.... De tijd gaat steeds harder, om eerlijk te zijn. De klok is verzet en de dagen worden hier echt stukken korter. Na 16.00 is de zon al weg en om 17.00 is het goed donker. Wat dat betreft kan je wel merken dat je een stuk hoger zit dan Nederland.
Afgelopen weekend was zeker weer geslaagd. Dat kwam om dat ze hier Halloween iets uitbundiger vieren dan in Nederland. Iedereen verkleedt zich dan ook in de raarste kostuums... Alleen had ik daar weer geen zin in natuurlijk. Maar gelukkig was ik niet de enige :p.
Eerst hadden we een feestje in Valhall, de lokale studentenkroeg. Op zich erg gezellig, maar niet al te druk. Er waren hooguit 60 mensen, terwijl het eigenlijk vol had moeten zitten.
Om 23.00 gingen we dan ook richting Kompagniet, een disco/club hier in Molde. Maar voordat het zover was, zijn we nog richting het Rica hotel gegaan.
Mario, een student uit Chili, was verkleedt als seriemoordenaar. Hij had een wit pak aan met allemaal bloedspetters erop en de nodige andere benodigdheden... :p. Aangezien hij in het Rica werkt, wilde hij een geintje uithalen met zijn collega's.
We gingen met zen vijven naar binnen om een kamer te bestellen. Het meisje achter de balie wist niet wat haar overkwam, aangezien zij Mario niet kent... Toen kwam een bartender aan, schoot vol in de lach en haalde de manager. De manager had al snel door wie het was, maar het meisje nog steeds niet... Aangezien ze behoorlijk geschrokken was, zijn we maar weer weggegaan richting Kompagniet.
Eenmaal aangekomen, was het daar stervensdruk... Zo erg had ik het hier nog niet meegemaakt. Maar de sfeer was super en ze draaide voor de verandering niet eens 3x hetzelfde nummer in 2,5 uur tijd. Al met al was het weer een super avond.
De rest van de week is er eigenlijk weinig gebeurd. School gaat lekker door en nu moeten de projecten snel afgemaakt worden. Daar ben ik dan ook druk mee bezig, zodat ik aan het eind nog wat tijd over hou om te kunnen leren.
Ik heb dan ook zin in het komend weekend, omdat mijn ouders me opkomen zoeken. Ik hoop dat het weer goed is, aangezien dat nogal verraderlijk is hier. Eerst zou er sneeuw komen, maar nu is het weer regen. Eerst maar eens zien en dan geloven.
En verder? Dat weet ik nog niet, dat ga ik zo even uitzoeken. Ideeën heb ik wel al, maar de meeste toeristische dingen zijn al gesloten...
Wat dat betreft hoop ik dat ik volgende week meer te vertellen/schrijven heb ;-).
PS: Ik heb deze week geen foto's... Aangezien ze ook nog niet op Facebook staan :p
04 November 2010 - 18:05
Yoeri:
Klinkt goed allemaal kef zeker het stappen. Veel plezier met je ouders man! -
04 November 2010 - 20:14
De Overbuurtjes:
veel plezier komend weekend!!!
hihi doe ze maar de groetjes... -
05 November 2010 - 18:09
Ton De Koning:
Fijn weekend hoor Kevin..
Maak er wat van hee