De laatste loodjes
Door: kevinvanyperen
Blijf op de hoogte en volg Kevin
09 December 2010 | Noorwegen, Molde
En weer zijn we een week verder :-O. De weken vliegen voorbij, net zoals het schrijven van deze blogs. Volgende week alweer de laatste vanuit Molde.... :-(
Tot zo ver heb ik dan ook zeker geen spijt van de keuze om hier te gaan studeren. We hebben hier met zen allen heel veel meegemaakt. Teveel om allemaal nu op te noemen, maar het meeste kun je terug vinden in de afgelopen weken.
Afgelopen zaterdag hadden we hier het laatste feestje van ESN. Toen was iedereen er nog op één iemand na. Het feestje was echt super. Eerst mochten we een enquete invullen over afgelopen semester. Er hoeft eigenlijk weinig veranderd te worden, omdat ik er echt van genoten heb.
Daarna kwamen er uitreikingen voor de opvallende personen :p. (Als ik het goed onthouden heb, waren ze als volgt;)
- Huisvrouw: Jaume, omdat hij bij ons in het appartement altijd heel veel regelt.
- Vreugde verspreider: Ulfred, lacht altijd en is vrolijk :-D.
- Pechvogel: Kate, ze gaat wel eens hiken en soms gaat dat mis... Valpartijen en zo :p.
- Drankorgel: Danny :p. Die houdt wel van alcohol ;-).
- Dancing queen: Julie, ken aardig dansen in de club.
- Dancing king: Alexis, maakt altijd gekke bewegingen. Schijnt normaal te zijn in Frankrijk.
- Mister Molde: Mario, heeft een bepaalde reputatie opgebouwd ;-) :-p
- Miss Molde: Diana, zij mag er echt wezen en vandaar Miss Molde.
- Leukste koppel: Ja, ummm, nu heb ik iets op te biechten :-p. Sinds een paar weken heb ik verkering met Jenny uit Duitsland. En wij waren verkozen tot het leukste koppel. Bedankt Paulien, Ben en de rest van ESN.
Daarna werden jaarboeken uitgereikt en ging iedereen bij elkaar in de boeken schrijven. Echt leuke boodschappen hebben we bij elkaar erin gezet, wat er bij hoort.
De avond was echt erg gezellig en zeker geslaagd. Alleen erna besef je wel pas, dat het nu echt op zen einde loopt :-(. Iedereen is nu druk aan het studeren voor de examens, dus tijd voor een praatje is er niet meer. En dat mis ik eigenlijk wel...
Maar afgelopen maandag heb ik een examen Noors gehad. Al met al lekker gelopen en nu hopen dat het cijfer ook naar is ;-), maar dat komt wel goed.
Verder is de sneeuw van jullie eindelijk hierheen gekomen. Dinsdag heeft het een beetje gesneeuwd, maar nu ligt hier ongeveer 30 cm.
Vandaag ben ik samen met Ben naar Varden gegaan. Het probleem was alleen, er ligt geen pad.... Het is daar minimaal 50 cm sneeuw, dus het gaat niet vanzelf :p. Uiteindelijk zijn we dan ook maar gestopt halverwege, omdat het niet meer te doen was. Het heeft zeker leuke plaatjes opgeleverd, die ik zou nog even zal toevoegen.
Komende week krijg ik de laatste drie examens. Maandag: International Transportation & Distribution, Donderdag: Transport & Tourism en Vrijdag: European Transport Policies.
Ik mag er ook nog wel even tegenaan om goed te leren, maar dat komt volgens mij wel goed.
De planning voor naar huis heb ik ook al gemaakt. Volgende week zaterdag wil ik de eerste ferry naar huis nemen, vertrekt om 6.15. Om vervolgens naar Zweden te gaan, om bij een oud-collega, Martin te slapen. Lijkt me in ieder geval erg gezellig om elkaar weer eens te spreken.
Zondag via de twee bootjes, naar huis om zondagavond thuis te komen. Ik zag trouwens dat er aardig wat sneeuw wordt voorspelt in Nederland volgende week. Kan leuk gaan worden op de terugweg.... Maar dat zien we dan wel weer.
In ieder geval heb ik hier nog een anderhalve week te gaan. Volgende week verwacht ik ook nog een update te plaatsen, dus dat komt wel goed.
Geniet van de foto's en de sneeuw hier :p.
Vi snakkessss
(Foto's komen vanavond)
- Vreugde verspreider: Ulfred, lacht altijd en is vrolijk :-D.
- Drankorgel: Danny :p. Die houdt wel van alcohol ;-).
- Dancing queen: Julie, ken aardig dansen in de club.
- Mister Molde: Mario, heeft een bepaalde reputatie opgebouwd ;-) :-p
- Miss Molde: Diana, zij mag er echt wezen en vandaar Miss Molde.
Geniet van de foto's en de sneeuw hier :p.
Vi snakkessss
(Foto's komen vanavond)
10 December 2010 - 09:33
Ed En Collega's:
Ze zijn nieuwsgierig naar een foto van jenny, verder is er wel een berg sneeuw gevallen, bij jullie blijft het tenminste liggen, hier is alle weer weg.Maar er komt volgende week weer nieuwe aan misschien dat we dan toch nog een witte kerst hebben.
Spreek je dinsdag weer via skype,doeiiiiiiiiiiii.