Druk druk druk en The Social Network
Door: kevinvanyperen
Blijf op de hoogte en volg Kevin
29 Oktober 2010 | Noorwegen, Molde
Sorry dat ik weer wat later ben, het is namelijk weer aardig druk geweest afgelopen week.
Inmiddels is alle sneeuw weggedooid. Hier en daar ligt nog een hoop van het bij elkaar schuiven, maar ook dat wordt snel minder. Varden, de berg hier naast, wordt ook weer groener. Aan de overkant wordt het ook minder qua sneeuw, dus helaas is dat ook weer 'voorbij'. Maar de volgende hoos komt in November als het goed is, dus dat duurt niet lang meer ;-).
In het weekend is er op zich niet veel gebeurd. We hadden een surprise party voor mijn Franse buurmeisje georganiseerd. Al met al erg gezellig en het was dan ook zeker geslaagd.
Op zondag doe ik nagenoeg niks, zoals gewoonlijk :p. Maar 's avonds zijn we naar een nieuwe film geweest: The Social Network. Ik heb begrepen dat deze pas gisteren is uitgekomen in Nederland, dus dat vind ik dan weer raar....
In ieder geval is het een erg goede film over het ontstaan van Facebook. Ik vond het met name interessant door het feit dat ik daar nu ongeveer dag en nacht op zit. Alle Noren maken er zo'n btje gebruik van, dus je maakt daardoor makkelijk en snel contact met elkaar. Dus mocht je nog naar een film willen, overweeg deze dan ;-).
Afgelopen dinsdag was het ook gezellig. Eerst kwam een Noorse vriend langs, die 's avonds meeging om een film 'te vertalen' tijdens de ESN filmavond. We hebben met ongeveer tien man naar een typische Noorse film gekeken, waar ik helaas nu even de naam van kwijt ben... Ze draaien hem hier altijd met kerst, maar er zit niet echt een kerstgedachte in ofzo. De film komt uit 1974 en is een soort van animatiefilm. Een erg leuke film om te zien en te volgen. Al met al een zeer geslaagde avond. Zeker na mijn verwachtingen vooraf, aangezien ik een soort Sound of Music verwachtte.... :p
Woensdag was het ook weer raak :-D. Mijn andere Franse buurmeisje was jarig. Ook hier hadden ze een surprise party voor gemaakt, die natuurlijk de andere moest overtreffen.... Maar ik twijfel er aan of dat wel gebeurd is. In ieder geval was het weer gezellig en daar draait het om, toch?
Gisteren, donderdag, had ik 's avonds weer iets. Een groep studenten heeft iets opgezet met de naam Logistikkforum. Uit elk leerjaar en logistieke opleiding, is er een vertegenwoordiger in dit forum. Zij organiseren dingen zoals uitstapjes naar bedrijven, meer praktijkinfo op school, e.d. Gisteravond was de lanceringsparty ervan. Ook hier is er weer zeer veel gebeurd, zoals speed meetingen/datingen en een quiz. Wat dat betreft pakken ze het zeker goed aan en ik hoop dan ook dat het slaagt voor ze. Maar ik word op de hoogte gehouden, dus dat komt wel goed.
En zo is er weer een week voorbij...... De tijd vliegt echt hier. Over ongeveer zes weken kom ik alweer terug naar Nederland. Maar er is nog genoeg te doen hier, dus daar ga ik eerst nog van genieten.
Tot de volgende :-D.
Tot de volgende :-D.
29 Oktober 2010 - 16:39
Carla:
Hoi Kevin , ik dacht ik reageer ook maar eens, volg je altijd en geniet van je leuke verhalen.
Tot ziens en groetjes van ons allemaal: Ron, Linda, Frank ,Lonneke, Paul en Carla doei doei -
29 Oktober 2010 - 19:41
William:
Kevin, hoe oud ben je...Nog steeds 2 vingers boven iemands hoofd houden haha Wel goed gelukt... -
31 Oktober 2010 - 15:05
Kevin Van IJperen:
Heey Carla, bedankt voor je reactie. Leuk dat je het volgt en ik hoop dat je het blijft volgen :-D. Ook leuk dat je oma hebt geholpen om mij te blijven volgen :-D
Groetjes aan allen terug ;-).
@ William: Ik ben 3, dat weet je toch, hahahahaha. Ach ja, Fransen in de maling nemen is altijd leuk toch?
Vi snakkesss, -
31 Oktober 2010 - 15:36
Yoeri:
Lekker bezig keffie! -
03 November 2010 - 10:09
Oma Riet:
hallo kevin
leuk een kaart van je ontvangen te hebben mooi met de sneeuw op de fotoos.hier is nog niet veel winters weer te ontdekken.maar het is alweer november dus komt dat ook wel. de klok is weer een uur terug dus is het weer vroeger donker.zo te eerder is het weer kerstmis en zit jou tijd er weer op.tot ziens oma