Oslo en 1300 km achter de boeg
Door: kevinvanyperen
Blijf op de hoogte en volg Kevin
12 Augustus 2010 | Noorwegen, Oslo
Hei,
Zojuist heb ik ongeveer 1.300 km afgelegd om in Oslo uit te mogen komen. Wat een reis en wat een verschillen hier naar toe. Vanmorgen ben ik om 3.15 vertrokken, zodat ik de boot van 10.00 zou hebben in Puttgarden, echter verliep de reis zo voorspoedig, dat ik een boot eerder kon nemen. Dit betekende dat ik om 10.00 in Rodbyhaven aankwam.
Qua weer waren er hele grote verschillen. In Nederland was het 15 graden en mistig, in Duitsland kwam het met bakken uit de lucht. Eenmaal in Zweden stond de meter op 25 graden, vind ik aardig gek, hadden ze niet voorspelt. Maar in ieder geval in Zweden en Noorwegen volop zon gehad. Hierdoor kon ik erg goed genieten van het uitzicht.
Tijdens het rijden heb ik dan ook veel foto's gemaakt. Zowel van collega chauffeurs (hoe kan het ook anders :-p), maar oook van de natuur :-D. Op dit moment ben ik helaas niet in staat om deze hier te plaatsen, maar deze houden jullie tegoed.
De rit verliep verder volgens plan, alleen was het even zoeken naar het hotel, omdat de weg hier is aangepast. Maar ik ben dan toch aangekomen. Het hotel ziet er erg goed uit, maar dat mag ook wel voor die prijs :-p. (990 Noorse Kronen, ongeveer 125 euro)
Zometeen ga ik met Martijn van Ooijen op stap in Oslo. Hij maakt ook foto's van vrachtwagens en tja ik kan het hier ook even niet laten. Dus op naar de Markt, Byrknes, Nor-Cargo / Bring.
Morgen de laatste loodjes doen. 500 km afleggen op een tweebaans weg, dus inhalen en vliegen zit er waarschijnlijk niet in. Ik ben echt benieuwd naar Molde :-D.
Hilsen,
Kevin
Hilsen,
Kevin
13 Augustus 2010 - 14:04
ED:
Hoi Kevin, effe kijken of het werkt, is wel leuk zo, kan ik misschien
op de Dom Rep ook gebruiken om te communiceren.Groetjes je vader -
13 Augustus 2010 - 15:58
De Overbuurtjes:
zo 25 graden dat is lekker....hebben we hier niet hoor. toch maar goed dat je er winterbanden onder hebt, haha sorry.
voor morgen succes met de laatste kilometers rijden naar Molde!!!
groetjes Wim, Bianca en Balaji -
14 Augustus 2010 - 11:48
Rik:
Hoi Kevin,
Leuk om dit te lezen. Kan ik toch een beetje m'n kleine neefje in de gaten houden.... :-)
Suc6 en maak er wat van!!
Groeten,
Rik (en z'n meiden)